Kinderen met Reuma


reuma.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Kinderen met Reuma
Handywijzer
handywijzer
http://www.handywijzer.nl/

Fitform stoelen
Relaxfauteuil van fitform, ontwikkelaar en producent van aangepaste zitoplossingen en sta op voorzieningen (sta-op relax fauteuils, trippelstoel en ergonomische fauteuils) ergonomische inzichten op gebied van gezond zitten. fauteuil, relax fauteuils, zitten zonder rugklachten.
http://www.fitform.net/

Het HIC
het HIC
http://www.hethic.nl/

Hulpmiddelen.nl
hulpmiddelen.nl
http://www.hulpmiddelen.nl/

JIA-vereniging
JIA-vereniging
http://www.jeugdreuma.com/

Easyring
easyring
http://www.easyring.nl/

Care2shop.nl
care2shop.nl
http://www.care2shop.nl/

45 km auto
45 km auto
http://www.waaijenberg.com/

Aangepaste auto's
Freedom motors nederland zorgt dat mensen met een lichamelijke beperking mobiel zijn. wij zijn de specialisten die door onderzoek, ontwikkeling en ervaring auto's voor mindervalide personen, rolstoelgebruikers, gehandicapten, invaliden en senioren kunnen aanpassen met de juiste functionaliteit, kwaliteit, comfort en luxe.
http://www.freedommotors.nl/

Aangepaste fietsen
aangepaste fietsen
http://www.vanraam.nl/

ADL-middelen
Hulpmiddelen en adl producten webwinkel, handige hulpjes voor in huis, keuken, op rolstoel en scootmobiel
http://www.easyadl.nl/

Kind & ziekenhuis
De vereniging kind en ziekenhuis zet zich in voor het welzijn van het kind vóór, tijdens en na een opname in het ziekenhuis.
http://www.kindenziekenhuis.nl/

Kinderreuma en sport
Het doel van het project is om kinderen met een reumatische aandoening een fysieke basis te verschaffen, en tegelijkertijd kennis te laten maken met verscheidene sporten, waardoor zij optimaal kunnen meedoen aan sport, spel en recreatie activiteiten van hun keuze. De motivatie van dit project ligt in het feit dat veel kinderen met een reumatische aandoening de fysieke conditie missen om een succesvolle start te maken met een actieve leefstijl en daardoor relatief inactief zijn hetgeen voor hun toekomst extra gezondheidsrisico`s met zich meebrengt (b.v. overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten, ect).

Dit project richt zich op het landelijk invoeren van een aangepast trainingsprogramma voor kinderen met een reumatische aandoening (leeftijd 7 -14 jaar) in combinatie met het doorlopen van een sport/ vrijetijds kennismaking ronde. Het programma beoogt een brug te slaan tussen reguliere bewegingstherapie en reguliere (of aangepaste) sport of vormen van actieve recreatie. Het onderscheidt zich van bewegingstherapie doordat het met name richt op verbetering van spierkracht, uithoudingsvermogen en snelheid van bewegen (factoren die een voorwaarde vormen voor het beoefenen van veel sport en spelactiviteiten). Er is ook meer supervisie en de groepsgrootte is kleiner dan bij de meeste teamsporten het geval is. Tevens worden hogere eisen gesteld aan toegankelijkheid van de faciliteiten (zwembaden en bewegingszalen) en de deskundigheid van de trainers.

Er wordt een landelijk netwerk van locaties opgezet waar de trainingen kunnen plaats vinden. Er is een website (deze site) en er zijn folders samengesteld om alle kinderen, ouders en geinteresseerden te informeren over het bestaan van het programma en de locaties. Een interview bij inschrijving, na een jaar en na twee jaar moet het succes van het programma meten.
http://www.kinderreuma.nl/

Scooters etc..
Gespecialiseerd in mobiliteits oplossingen voor gehandicapten, revalidatie en vervoers branche. driewiel scooters, scooter trikes, driewiel fietsen.
http://www.herenwalservice.nl/

Reuma-pennen
Welcome to grippers-santpoort. we sell ergonomically designed pens and writing-aids throughout the whole of europe, such as the ring pen, evo pen, stetro grips, triangular grippers, the pencil grip, crossover pencil grip and jumbo pencil grip
http://www.grippers.nl/

Scootmobielspecialist
scootmobielspecialist
http://www.scootmobielspecialist.nl/

Stannah hulpm.
Stannah trapliften bv levert hoge deugdelijkheid mobiliteitproducten; traplift/ stoellift/ stoeltraplift voor rechte trappen en trapliften/ stoelliften/ stoeltrapliften voor een trap met een of meer bochten, buitentrapliften, buitentraplift, elektroscooters, scootmobielen en badliften (modellen easy en easy plus). wij leveren de stannah caddy en de stannah shopper; draagbare en opvouwbare lichtgewicht elektroscooters. voor nog meer comfort kiest u voor de stannah breeze scootmobiel. een aantal voorzieningen worden via subsidie onder de wet voorzieningen gehandicapten - wvg geleverd.
http://www.stannah.nl/

Thermische handsauna
thermische handsauna
http://www.skinfive.eu/

Prominent stoelen
Prominent - grootste aanbieder in relaxfauteuils, sta-op fauteuils en ergonomische fauteuils
http://www.prominent-zitcomfort.nl/

Pom nijmegen
Pom nijmegen is het adres voor orthopedische voorzieningen, orthopedische schoenen en revalidatie materiaal
http://www.pomnijmegen.nl/

Meer autoaanpassingen
Welkom bij auto aanpassingen purmerend
http://www.autoaanpassingenpurmerend.nl/

Mobiliteit op maat
Mobiliteit op maat is specialist in autoaanpassingen en preventief stoelenonderhoud uit waalwijk. daarnaast kunt u bij ons autostoelen, scootmobielen, sta-op stoelen, rolstoelen en rollators kopen.
http://www.mobiliteitopmaat.com/

Orthoped. schoenen
orthoped. schoenen
http://www.schonagen.nl/

Orthoped. schoenen
orthoped. schoenen
http://www.santulli.nl/

Wonen met hulp
Fokus maakt onafhankelijk en zelfstandig wonen voor mensen met een ernstige lichamelijke handicap mogelijk in heel nederland.
http://www.fokuswonen.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 25 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy